torsdag 5 november 2015

Vad händer?

Det är full rulle som vanligt i mitt liv och därför har det varit lite tyst på bloggen de senaste dagarna! 

I helgen renoverade vi i huset. Skrivarrummet har nu fått ett fräscht lager vit färg och i måndags var vi på Ikea och köpte två nya skrivbord till mig. Gott om arbetsyta ska det vara! Jag har också beställt min ergonomiska skrivbordsstol som borde komma om någon vecka. Jag längtar tills jag kan få flytta in alla mina saker och göra rummet mitt! :)

Författarskolan tuffar på. På grund av tidsbrist har jag fått hoppa över alla föreläsningar både denna och förra veckan. Som tur är har genrerna som berörts varit lyrik och dramatik så jag är inte jätteledsen över det, även om det säkert hade varit givande att vara med. Trots missade föreläsningar har det gått bra att göra de hemuppgifter som tillhör respektive kursmoment. Min dikt skickade jag iväg i fredags förra veckan och i måndags fick jag iväg skriftliga kompensationsresponser eftersom jag inte varit på live-versionen. Mitt tre-sidiga drama är redo för inlämning idag och jag ligger faktiskt helt i fas. I alla fall om jag ignorerar det faktum att jag om bara fem dagar ska skicka in Gettos två första kapitel till mitt allra första textsamtal. Hoppas få lite tid i helgen att slipa på texten!

Förlaget har korrat mitt manus och en pappersversion av den satta versionen är på väg till mig med snigelpost. I helgen och nästa vecka kommer jag alltså kasta mina sista ögon på texten. Så. Jäkla. Läskigt. Vi har även spikat baksidestext och ett kort utdrag som ska finnas med på omslaget och jag har skrivit både min dedikation och mitt författarens tack. Under tiden jag, min mamma och en skrivarkompis korrläser kommer layoutaren fixa färdigt omslaget och sen. Ja, sen går boken till tryck. Kan ni fatta? Det är snart bara två månader kvar till release!!! :)

Så här ser jag ut när jag tänker på hur snart releasen är! :)

5 kommentarer:

 1. Kul att höra att saker och ting flyter på! :) Själv har jag fullt upp med jobb och försöker skriva regelbundet på mitt manus. Går lite sådär när man är helt mosig i huvudet på eftermiddagen :P Hur får du jobb, skola och skrivande att gå ihop?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad duktig du är som försöker skriva regelbundet trots mkt att göra! Mina romanmanus har fått ryka på foten de sista veckorna och det gör mig lite deppig, hoppas att bebisen håller sig inne till beräknat datum i januari så att jag kan få skriva lite under julen! :) Haha, ja du - får jag verkligen ihop det. Det är i ärlighetens namns lite mkt nu men det är inte så mkt jag kan göra åt det mer än att köra på för fullt och försöka att inte stressa!

   Radera
 2. Underbar bild! <3 Fattar inte hur du får allt att gå ihop, du är en superhjälte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack! :) Det är lite mkt just nu men snart ska boken tryckas och skolan slutar för terminen och då lär jag väl sova ett par veckor för att kompensera! :P

   Radera
 3. Åh, längtar tillbaka när jag läser om skolan ... Men jag förstår att det är fullt upp!

  SvaraRadera