onsdag 16 december 2015

Första intervjun - i Books & Dreams

Igår fick jag hem Books & Dreams vinternummer där jag är vinterns debutant! Det är verkligen superkul att de ville ha med mig i tidningen - samtidigt känns det väldigt ovant att både se sig själv på världens största bild och läsa vad jag har sagt. Men jag antar att det är något man vänjer sig vid - eller? :)

Intervjun gjordes skriftligen, dvs. jag fick ett antal frågor från tidningen som jag besvarade via mail. Sedan har såklart frågorna och svaren klippts ihop - annars hade intervjun blivit väldans mycket längre! Det var skönt att få mjuka upp med en skriftlig intervju, det ger ju lite mer tid för eftertanke. Idag gör jag min första "live-intervju" - återkommer om hur det gick. Håll tummarna! :)

13 kommentarer:

 1. Åh, vad roligt! Gillar skriftliga intervjuer, då har jag tid att formulera mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag kan inte annat än hålla med - det är skönt när man har gott om tid att tänka igenom vad och hur man ska svara! :)

   Radera
 2. Va kul att du börjar dyka upp i tidningar :) Lycka till idag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, superkul - och surrealistiskt! :) Tack! Det gick bra, ska berätta mer i ett annat inlägg!

   Radera
 3. Vad roligt, det ser jättefint ut! :-)

  SvaraRadera
 4. Vad kul! :-) Lycka till med nästa intervju, nu är du ju lite mer förberedd (om man någonsin kan bli det inför en intervju :p) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jättekul! :) Intervjun gick bra - var nervös men att prata om sitt eget skrivande är ju faktiskt hur kul som helst!

   Radera
 5. Att bli intervjuad är alltid kul, lycka till med nästa intervju!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var faktiskt kul och inte alls så läskigt som jag trodde! :)

   Radera
 6. Åh så kul! Din bok verkar vara riktigt bra, längtar så efter att äntligen få läsa den! :D

  SvaraRadera