torsdag 31 december 2015

Nyårskrönika 2015 - del 1

Idag är årets allra sista dag och som alltid vid denna tid känns det lämpligt att tänka igenom året som gått innan det är dags att ladda igång för nästa!

2015 har verkligen varit ett fantastiskt år för mig! Massor av roligheter har hänt och flera mål har uppnåtts. Jag kan bara hoppas att 2016 blir lika underbart!

Januari

Januari var en lugn månad. Vi börja renovera i huset (fördelen med att köpa sitt föräldrahem - man kan fixa en massa redan INNAN man flyttar in!) och jag redigerade Middagsmörker. En refusering trillade in - 7,5 månad efter förlagsutskick. Sånt gläder alltid en författaraspirant - not! :)

Februari

Efter fyra år på samma arbetsplats bytte jag jobb. Samma bransch men nytt företag, något som visade sig vara en riktigt vinstlott! Fortsatte att redigera Middagsmörker och började smygskriva lite på Getto. Startade Cederlund Books Handelsbolag tillsammans med lillebror!


Mars

Skickade ut Middagsmörker på sin andra förlagstur och reste på en mycket efterlängtad bröllopsresa till Brasilien!April

Sökte till Lunds författarskola för andra gången trots att jag egentligen bestämt mig för att inte göra det. Fick två refuseringar där den ena var väldans trevlig och peppade mer än den sänkte. Och så årets kanske allra största höjdpunkt - jag fick veta att jag var gravid!!!

Maj

Vi fick en ny familjemedlem i form av katten Glenn. Jag höll för första gången föredrag på en konferens - en mycket rolig och nyttig erfarenhet!


Juni

Jag reste till Amsterdam med bästa tjejkompisarna och outade att jag väntade barn. Jag fick veta att jag kom in på Lunds Författarskola OCH Bokfölaget Opal ringde det där drömsamtalet där de berättade att de ville ge ut min bok!Resten av årskrönikan kommer imorgon!

Jag hoppas att ni alla får ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

1 kommentar: