onsdag 23 december 2015

Provläs Middagsmörker

Som en tidig julklapp kan jag idag informera att det går att provläsa Middagsmörkers två första kapitel på smakprov.se! Är ni intresserade är det bara att klicka er in på länken nedan! Jag håller alla tummar och tår att ni ska tycka att inledningen av Áilis historia är lika spännande som jag gör! :)

Läs Middagsmörkers smakprov här!

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jaaaa, vad kul att du säger så! :) Betyder massor!

   Radera
 2. Så bra! Längtar tills boken kommer ut :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Veronica, blir så glad när du säger det!

   Radera
 3. Har inte tid att provläsa just nu (men senare...) så jag vill istället bara säga: SÅ himla snyggt typsnitt och uppslag. Ärligt talat räcker bara det för att jag ska vilja läsa...

  God Jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du gillar typsnitt och uppslag - jag tycker också att det är suuuuuperviktigt! Hoppas du gillar innehållet också när du får tid att läsa! :)

   Radera