måndag 25 januari 2016

Första läsarrecensionen

Det här med recensioner och läsarrespons är något jag sett fram emot med skräckblandad förtjusning. Å ena sidan vill jag ju verkligen veta vad läsarna tycker om Middagsmörker - både det bra och det dåliga, å andra sidan vet jag att en dräpande recension riskerar att golva mig - oavsett hur väl jag förbereder mig. Hur som helst är recensioner och läsarrespons något man får leva med som publicerad författare och klarar man inte av att hantera det får man helt enkelt låta manusen bo kvar i byrålådan istället för att släppa ut dem i världen!

Idag fick jag min första läsarrespons! Anna på bloggen Fantasyrealm har läst Middagsmörker och gillade - haleluja! :)

Hon skriver bland annat:

En ungdomsfantasy som ligger helt rätt i riden och som jag tror kommer bli en klassiker.

Karaktärerna känns levande och unika ...

Det skulle inte förvåna mig om Middagsmörker når utanför Sveriges gränser. För detta är en bok ingen bör missa.

Annas recension gör mig verkligen varm om hjärtat och jag känner mig lyckligt lottat som fick en så otroligt fin första läsarrespons!

Hela recensionen kan ni läsa här!

8 kommentarer:

 1. Oj, tack för länken! :D Den hade jag verkligen inte räknat med *rodnar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, klart jag länkar - vill ju att alla ska de vilka fina ord du skrivit om min bok! :)

   Radera
 2. Grattis till en fin recension! :)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig början!!! Lycka till!!

  SvaraRadera
 4. Hurra vad kul! Jag fick boken häromdagen och högg in på den direkt :)

  SvaraRadera
 5. Vad roligt! Grattis :-)
  Ser fram emot mitt eget exemplar :-)

  SvaraRadera