lördag 2 januari 2016

Intervju i Skånska Dagbladet

Idag finns intervjun jag gjorde med Skånska Dagbladet i tidningen! Jag har inte sett pappersversionen själv än men fått bild skickad till mig av en kompis och blev glatt förvånad att intervjun tar upp mer eller mindre ett helt uppslag OCH nämns på framsidan! :)

Det var en jätterolig intervju att göra även om jag var lite nervös innan eftersom jag träffade journalisten live och alltså inte kunde gömma mig bakom några skriftliga svar. Men vi hade ett trevligt samtal och det kändes jättelyxigt att få prata om mitt skrivande med någon som verkligen var intresserad!

Om ni vill läsa intervjun hittar ni den här!


6 kommentarer:

 1. Wow, vilken fin intervju! Vad kul :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag är supernöjd med hur den blev! :)

   Radera
 2. Bra jobbat! Vad coolt med ett helt uppslag i tidningen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hehe, ja det hade jag ingen aning om att det skulle bli - en trevlig liten överraskning kan man säga! :P

   Radera
 3. Vad roligt, jättefin intervju :-) Bra jobbat!

  SvaraRadera
 4. Vilken bra intervju. Var kan man köpa din bok?

  SvaraRadera