torsdag 21 januari 2016

Middagsmörker i butik!!!

Fick idag en kort paus i mammalivet mellan två amningar och begav mig i ilfart till Nova Lunds köpcenter för att hitta varm pyjamas till mig själv och varm kofta till plutten (japp, det är lite kallt i Skåne nu!). Får erkänna att det värkte lite lagom i mammahjärtat när jag lämnade grabbarna hemma men det lindrades i alla fall lite när jag smet in på Akademibokhandeln och såg det här:


Så häftigt att se Middagsmörker i butik!!! Riktigt fint sällskap hade den också, inte minst av Sofies fina Dimensioner!

10 kommentarer:

 1. Väntar med spänning på boken! Förhandsbokade den via CDON, så jag hoppas att den kommer snart :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du ska läsa den! Jag hoppas verkligen att du gillar! :)

   Radera
 2. Så häftigt det måste vara att få se sin bok i butiken. Efter allt ditt hårda arbete finns den äntligen där :) Jag tänkte också lämna mina pojkar hemma nästa vecka och bege mig ut för att köpa din bok bland annat! Ska bli så spännande att läsa den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var verkligen superhäftigt - en sån där grej man gått och väntat på! Åh, vad kul att du ska köpa boken! Hoppas du kommer gilla den!

   Radera
 3. Kul att den finns i butik!
  Och grattis till lillkillen. En riktigt sötis :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är hur kul som helst! Tack, det tycker jag också (är dock ngt partisk! :P)!

   Radera