fredag 1 januari 2016

Nyårskrönika 2015 - del 2

GOTT NYTT ÅR allihop!!! Hoppas ni hade en riktigt härlig kväll igår! Det hade jag även om den av naturliga skäl var betydligt lugnare än vanligt! :)

Som utlovat kommer här andra halvan av min årskrönika!

Juli

Jag skrev det efterlängtade avtalet med Opal och firade med att traditionsenligt spendera en del av sommarsemestern i Spanien.


Augusti

Jag tog mina allra första författarfoton och bästa fotografen Niklas Herrström lyckades finfint dölja min 4,5 månaders bebiskula! :) Jag åkte till Stockholm för att gå på Författarkliniken och träffa mitt förlag - dubbelkul med andra ord!


September

Gick som pirrig student på uppropet på Lunds Författarskola. Fick veta att Opal valt Anna Henriksson som formgivare till Middagsmörkers omslag och blev ÖVERLYCKLIG! Åkte inte till bokmässan av hänsyn till allt ttyngre gravidkropp - ångrade mig sen när sociala medier exploderade med alla roligheter! :)


Oktober

Middagsmörkers omslag blev klart och jag började gråta för att det var så bra! Gick på mitt livs första releasefest för Sofies fina ungdomsdystopi Dimensioner. Fick frågan från förlaget hur det går med uppföljaren och fick behövlig eld i rumpan! :)


November

Började bli gravid på riktigt. Korrläste Middagsmörker tillsammans med snälla mamma och Michaela och darrade av rädsla när jag skickade iväg texten sista gången. Sedan gick boken till tryck!


December

Flyttade äntligen in i vårt efterlängtade hus!!! Fick se min första intervju i Books & Dreams och gjorde min första "live-intervju" med Skånska Dagbladet. Fick se BTJ:s finfina recension av Middagsmörker och började inse att snart, snart är vi tre i familjen!
2015 känns verkligen som "mitt" år och det har varit helt fantastiskt att få uppleva så mycket nya och roliga saker tillsammans med alla nära och kära! Jag hade stora mål inför året och vissa har uppfyllts, andra inte. Inför 2016 tänker jag vara betydligt sparsammare med målen men om detta tänkte jag skriva mer om senare! :)

2 kommentarer:

  1. Vilket fantastiskt år! Vad roligt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det har varit snudd på oslagbart! :) Nu ser jag fram emot vad 2016 har att erbjuda!

      Radera