måndag 18 januari 2016

Release!!!!

Idag är det D-day! Dagen då min stolthet, mitt svett och mina tårar släpps ut i den riktigt världen!

Idag är Middagsmörkers release!!! :D

Jag fick boken från förlaget idag och det är helt surrealistiskt att min historia nu ligger i tryggt förvar bakom snygga pärmryggar. Firandet blir av naturliga skäl av mindre art. Jag ska äta gott, dricka gott och mysa med min man och min lille son. Och så ska jag såklart klämma och känna på boken kvällen lång! :P

Dagen till ära blev jag intervjuad av Sameradion. En rolig och spännande upplevelse! Om ni vill lyssna på intervjun hittar ni den här!

Boken går att köpa på bla. Adlibris, CDON, Bokus, Akademibokhandeln och Ugglan. Flera bibliotek och också börjar köpa in den! Själv väntar jag på att få hem en hel hög med böcker från förlaget och då kommer det såklart gå att köpa den signerad direkt av mig. Återkommer när det är dags! :D

Nu firar vi! :D

8 kommentarer:

 1. Åh, vad häftigt! *rejält avis*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen en superhäftig känsla! :) Nej, var inte det - i framtiden är det din tur!

   Radera
 2. Så roligt. Mycket att fira just nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det kan man verkligen säga! :P Full rulle just nu!

   Radera
 3. Svar
  1. Tack Sofia, det tycker jag också (men är väl lite partisk :P)!

   Radera
 4. Hurra! Ska lägga den på min beställningslista!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad kul - det gör mig jätteglad!

   Radera