söndag 10 januari 2016

Skrivrumsinredning

Mitt fantastiska skrivarrum har kommit i relativt bra ordning. Skrivborden är på plats liksom den ergonomiska stolen, de dubbla skärmarna och det ergonomiska tangentbordet och musen. Även löshörnan är klar med fåtölj, pall, fikabord och bokhylla. Det som saknas nu är själva pyntet. Lite fina pennställ, en snygg pappersförvaring och lite schyssta tavlor.

Snubblade faktiskt över några riktigt fina tavlor av Catrine Welz-Stein på Junique. Hennes tavlor har fantasifulla motiv vilket passar perfekt som inspiration i mitt lilla rum. Frågan är bara vilken av dem jag ska välja, vilken tycker ni?


Själv lutar jag lite mot den med flickan på renen (känns lämpligt när jag har två böcker kvar att skriva i samisk miljö) eller den med det flygande slottet. Men ALLA är verkligen superfina och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna bestämma mig! :)

10 kommentarer:

 1. Jag gillar de tre översta tavlorna bäst så jag kan omöjligt välja endast en :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, då har du och jag samma problem alltså! :)

   Radera
 2. Jag är väldigt förtjust i de två i översta högra hörnet, allra mest det med luftskeppet, men även den flygande staden: som en bild för den obegränsade fantasin. Men om du inte kan välja, tänk på att du också kan byta ut konsten när den inte känns lika aktuell längre. Så brukar i alla fall jag tänka. Ta den med renen nu när du skriver den samiska serien, och skulle det kännas som att den inte funkar lika bra till nästa projekt - byt! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och förresten, så skulle jag kunna döööö av avundsjuka på ditt skrivrum! Det låter helt galet underbart. Åååh. Någongång ska jag också ha ett.

   Radera
  2. Den flygande staden ÄR superfin, undrar om det inte kommer sluta med att jag köper den! :) Och du har ju faktiskt helt rätt i att jag bara kan byta när jag tröttnar! :) Haha, jag är typ avundsjuk på mig själv för mitt skrivrum! Middagsmörker är skriven vid köksbordet i vår lilla lägenhet där kass arbetsställning resulterade i att jag pajjade axeln vilket tog 3 mån sjukgymnastik att få rätt på. Eget rum med bra grejer är alltså verkligen en dröm för mig! Tips är att köpa ett hus på landet, då får man utan större problem fler rum "än man behöver"! :P

   Radera
 3. Ettan, tvåan eller femman! Fina allihopa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lutar nog mot tvåan för mig, om jag inte köper både den och ettan... Ska grunna lite till innan jag bestämmer mig! :)

   Radera
 4. Renen var jättefin, och väldigt passande :-) Gillade också slottet i luften väldigt mycket!

  SvaraRadera
 5. Åh älskar verkligen Catrine Welz-Stein konst. De inspirerar mig med massor! :)

  SvaraRadera
 6. Otroligt fina! Blir supersugen själv. Och tänker att kanske en tavla skulle känna sig lite ensam...? (Säkert ruskigt dyrt men hey, hur ofta får man sina böcker utgivna liksom och borde unna sig en fantastisk skrivmiljö då?!) :)

  SvaraRadera