måndag 15 februari 2016

BTJ:s förlagsdagar

Under februari håller BTJ förlagsdagar i Stockholm, Göteborg och Lund. Under förlagsdagarna presenterar flera förlag sin vårutgivning för intresserade bibliotekarier. På onsdag ska vårens barn- och ungdomsböcker presenteras i Lund och mitt förlag har bett mig vara med och prata om Middagsmörker! Jag är sjukt taggad - och lite nervös såklart! :) Men att få prata i 10 minuter om min bok och mitt skrivande inför en publik som (förhoppningsvis) är intresserad är en riktig lyx så jag planerar att förbereda mig så bra jag bara kan och sedan njuta ordentligt under den korta tid det varar! :)

5 kommentarer:

 1. Va kul, förbered dig genom att prata högt för dig själv så kommer det att bli jättebra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag pratar för mig själv för fullt - hoppas det ger resultat! :)

   Radera
 2. Du kommer att göra det så bra! Heja!

  SvaraRadera
 3. Vad kul! Och man hinner mer på 10 minuter än man tror. Det är rent av optimalt i tidsväg. Lycka till!

  SvaraRadera