onsdag 9 mars 2016

30 000 ord och halvvägs

Jajamänsan, här tuffas det på med manuset! 30 000 ord är jag och plutten uppe i nu, vi har alltså producerat 10 000 ord på drygt två veckor - det är stort för mig ska ni veta! :) Dessutom är nu tio av de planerade tjugo kapitlen är skrivna - halvvägs alltså. Känns toppen!

Just nu verkar det som om råmanuset kommer landa på under de 70 000 ord jag gissat på men det är helt okej, vet redan flera scener som kommer behöva skrivas både om och till men jag sparar dem till senare för att hålla tempot uppe. Vet med mig att om jag går tillbaka nu för att stoppa in nya idéer så kommer jag fastna och börja stirra på den text som redan är skriven och det har jag varken tid eller lust med just nu. Istället är siktet inställt på ett helt men väldigt rått manus som förhoppningsvis kan vara klart om en dryg månad. Håll tummarna att jag får ihop det! :)

Jag, plutten (under den randiga sjalen) och boken i skrivarrummet!

10 kommentarer:

 1. Wow! Bra jobbat! Du kommer att klara det galant, jag vet det! Heja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas det, gillar ju utmaningar så än så länge känns det bara kul! :)

   Radera
 2. Heja dig! Själv hankar jag mig fram bland bokstäverna och gläds åt att det visserligen växer men inte jättefort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dina bokstäver är kanske mer genomtänkta än mina - nackdelen med att försöka hålla tempo. Ser hur ett antal rejäla redigeringsomgånger hägrar längre fram! :P

   Radera