fredag 11 mars 2016

Samtal med Författarförbundet

Idag har jag haft ett intressant samtal med Författarförbundet för att få lite råd om spännande saker som är på G! Jag är SÅ tacksam att de erbjuder hjälp till debutanter, annars hade jag varit helt lost. Det är inte helt lätt att navigera i den här branschen när man är nybörjare! :)

Det händer just nu massor med Middagsmörker som jag aldrig hade vågat hoppas på. Jag trodde att boken skulle vara min debut men inte mycket mer, verkligheten överträffar definitivt mina förväntningar! Så det är bara att njuta så länge den varar! :)

Jag lovar såklart att informera er så snart jag vet vad det blir av roligheterna! Tills dess passar jag på att fira! Jag tycker att man ska fira när det händer roligheter, oavsett vad det blir av det sen!

14 kommentarer:

 1. Åhhh! *brutalt nyfiken*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, sorry - det är så elakt att hinta grejer utan att berätta allt. Men det kommer, så snart sakerna spikas eller dumpas - jag lovar! :D

   Radera
 2. Ihh vad spännande! Klart du ska fira! Tycker alltid man ska fira, bättre att ha firat i onödan än inte alls ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men eller hur! Man kommer liksom aldrig ångra att man drack den där skumpan eller åt den goda chokladen! :P

   Radera
 3. Såklart man måste fira när det sker roligheter... åh nu blir jag ju nyfiken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst måste man! :D Lovar att meddela när sakerna landar!

   Radera
 4. Oj, vad spännande det låter! Du måste lova att berätta så snart du kan. Självklart ska du fira! :-)

  SvaraRadera
 5. Låter superspännande!
  Och idag började jag läsa. Så svårt att sluta, men fick ta en paus för att göra en Smakebit. Och för att skriva lite själv förstås. Men i em tänker jag läsa vidare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du börjat läsa! Och tack för smakebiten, kul att dina bloggläsare verkar tycka att boken låter spännande! :D

   Radera
 6. Vad det än är så ja FIRA är mycket viktigt! Och ser fram emot att få veta vad som är på gång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fira bör man annars dör man, eller går åtminstone miste om härligheter! :D Jag ser fram emot att kunna berätta!

   Radera
 7. Åh, vad roligt! Ser också fram emot att få höra mer. Kul att det går bra <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är så kul så kul! :D Lovar att berätta när jag vet hur saker blir!

   Radera