torsdag 14 april 2016

Middagsmörker blir ljudbok

Äntligen kan jag berätta en av alla de roligheter som varit på gång under våren! Middagsmörker kommer bli ljudbok! Tjoho, så glad jag är!!! Det är verkligen ett av mina stora mål som går i uppfyllelse!

Vi skrev avtalet för någon vecka sedan och produktionen ska komma igång ganska snart om jag förstått det rätt! Troligtvis blir releasen i augusti eller september och boken kommer finnas tillgänglig på Storytel! Jag har hört rykten om att det blir samma uppläsare som läst in Siri Petterssons Korpringarna men det är inget jag vet säkert!

Jag älskar själv ljudböcker (perfekt att ha i öronen på barnvagnspromenaderna!) och då känns det såklart extra kul att min bok kommer finnas i formatet! Vad tycker ni om ljudböcker? Är det ett bokformat ni konsumerar?

6 kommentarer: