tisdag 10 maj 2016

Det går framåt

Jag har precis avslutat ett tretimmars skrivpass. Skrev dessutom 45 minuter i förmiddags när Lilleman sov förmiddag. Har hunnit tre och ett halvt kapitel. På måndag ska de fem första vara klara för att jag ska hålla tidplan. Jag tror att det kan gå. Sen vill jag egentligen hinna ändra en sak i kapitel 1 också men vi får se vad tiden räcker till. Det känns nämligen viktigt att jag inte hamnar efter redan nu, tror det slår hårt mot psyket att arbeta i motvind redan från start!

Nu ska jag unna mig ett avsnitt Unforgettable och ett glas iskall Fanta. Sommarvärmen har gjort mitt skrivarrum till en bastu (det blir så när man tilldelas ett rum på ovanvåningen i ett hus från 1800-talet) och nu är jag lika svettig som efter ett träningspass.

Imorgon kör jag igen. Då ska kapitel fyra helst bli klart. Jäklar vad det går! :)

 Jag igår när jag inte skrev ... :)

2 kommentarer:

  1. Iskall Fanta låter toppen. Ja, det gäller att inte komma efter, det är svårt att ta igen förlorad tid! Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var det! Puh ja, jag känner redan att det kommer bli svårt att hinna. Ett helt kapitel och en halv scen som ska vara färdig till måndag. Blir till att sätta fart kan man säga... :P

      Radera