torsdag 26 maj 2016

En dag, ett kapitel

Idag återställdes ordningen!!! Tack vare mina världsbästa föräldrars barnvaktsinsats på eftermiddagen har jag idag producerat ett helt kapitel! Åtta kapitel är nu "färdiga", tio kapitel kvarstår. Målet är att hinna med ytterligare ett innan maj är slut. Det betyder halvvägs och definitivt anledning att fira!

De senaste kapitlen jag producerat har dock inte blivit riktigt lika bra som de första jag skrev. De är nog egentligen inte dåliga, bara lite tunnare och med mindre lull-lull. Jag funderar därför på att använda resten av nästa vecka till en mycket snabb redigeringsomgång. Jag vet att det är risky att pausa skriv för redigering men det känns bättre att lämna efter mig text som är okej. Tiden jag har för redigering i juli är trots allt extremt kort så ju mer jag kan fixa redan nu, desto bättre!

Nu ska jag fira denna eminenta skrivdag med te och kanelknäcke (har blivit smått beroende!). Hoppas att ni har haft en fin skrivdag ni också!

Bästa sättet att fira dagtid - med min lillplutt! <3

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat där! Heja heja. Jag håller tummarna fortsatt flyt och gott med föräldrar!

    SvaraRadera
  2. Härligt jobbat. Du kommer nog ifatt även om dy väljer att redigera!

    SvaraRadera