måndag 16 maj 2016

Etapp 1 avklarad!

Jag är klar med etapp 1 av Gryningsstjärna-rewriten! Fem kapitel har jag skrivit, drygt 15 000 ord, på två veckor. Haleluja! Det betyder att jag idag belönas med en skrivfri dag och kväll innan jag imorgon drar igång med etapp 2. Då ska fem nya kapitel författas på två veckor.

Jag är otroligt nöjd och glad att jag ligger i fas! Ännu mer nöjd är jag över att jag tycker att texten jag producerat är riktigt bra på sina ställen. Kanske kan det här blir en bok trots allt! :)

Nu ska jag njuta av att inte skriva. Får se vad jag ska göra istället. Läsa lite kanske, se på TV, basta ... möjligheterna är oändliga när jag inte behöver lägga all bebisen sovtid på att skriva! :)

Hur går det för er med ert skrivande?

8 kommentarer:

 1. Tjoho med att vara i fas! :D

  Själv vågar jag inte röra manuset förrän jag fått besked om jag kommit in på skrivarlinjen eller inte. Jag kan liksom inte koncentrera mig :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är en ovan och härlig känsla! :) Jag förstår att du är för nervös för att skriva just nu! Håller tummarna att du kommer in så kan du ta tag i manuset sen igen! :P

   Radera
 2. Vad skönt! Hoppas etapp 2 går lika bra. :D

  Jag är faktiskt i slutredigeringsfasen av mitt manus! Tror det ska ut till förlagen nästa vecka faktiskt. Känns väldigt spännande! Får se om det blir lättare eller värre när jag redan haft ett helt annat manus ute hos ett antal förlag och bara fått massa nej .... :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det hoppas jag också! Bara att köra på! :P

   Oh, så spännande att du snart ska skicka till förlag! Hrm, tveksamt om det blir lättare - det där med att vänta är ju aldrig särskilt kul! :) Ska hålla tummarna för dig och ditt manus!

   Radera
 3. Härligt!!! Bra jobbat! På måndag ska jag skicka manuset till 2 testläsare....Behöver jag säga att jag är nervöööös?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Vad kul med testläsare! Alltid nervöst men ack så nyttigt! :P

   Radera
 4. Heja!
  Och själv skriver jag för att få ihop nåt som kan läsas, alltså råmanus finns, nu manus som mål!

  SvaraRadera
 5. Vad skönt att det flyter på att du är i fas. Väldigt bra kämpat! :-)

  Själv håller jag på och planerar inför omskrivning av mitt nya manus... Hoppas på att kunna börja skriva snart. Måste lösa några frågetecken först :-)

  SvaraRadera