torsdag 19 maj 2016

Ett skitkapitel

Idag har jag skrivit klart kapitel 6 och jag måste säga att det blev riktigt jäkla skitdåligt rent ut sagt. Jag var inte alls motiverad att skriva just detta kapitel, kände ingen pepp och ingen glöd och då kan det bara bli dåligt. Men. Texten är skriven, scenerna är med. Och jag har till och med fått till en snyggare lösning än den jag först tänkt ut.

Att texten sen är dålig och oinspirerande kan jag lösa senare. Det är ju det redigeringen är till för. Trots detta hoppas jag att peppen är tillbaka imorgon när jag ska skriva kapitel 7. För med tanke på att jag kommer ha ungefär en månad på mig att redigera kan jag inte ha hur mycket skitdålig text som helst. Ett par riktigt kassa avsnitt kan jag klara av men resten får nog banne mig ändå vara hyffsade om jag ska ha en chans att klara deadline. Så om någon av er där ute har ett fabulöst tips om hur man trollar fram sin skrivpepp igen - please let me knoe! :)

Nu ska jag titta på tårtbakningsfinal på TV och sedan ska jag sova. Imorgon väntar bebishäng och filmmys. Och så lite mer skrivande såklart. En författare vilar aldrig! :)

1 kommentar:

  1. Oftast tycker jag det man skrivit känns mer skit än det är, när man väl ser tillbaka på det. Fortsätt skriva bara så kommer peppen känna sig tvingad att dyka upp förr eller senare! Annars kan du (utan att ta för mycket av din dyrbara skrivtid!) göra en inspirerande playlist eller moodboard för berättelsen på Pinterest. Det brukar göra mig taggad på att skriva. ^^

    SvaraRadera