fredag 13 maj 2016

Jag blir debutantbloggare

Åtminstone för en tid framåt. Jag kommer ta över fredagarna från Jannice Eklöf - varför berättar hon på debutantbloggen idag! Jag hoppas att ni kommer vilja följa mig och de andra debutanterna under vårt allra första författarår! 

7 kommentarer:

 1. Tråkiga omständigheter, men roligt att få läsa dina inlägg där. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jättetråkiga! :( Men jag ser fram emot att få hoppa in så länge som det behövs!

   Radera
 2. Håller med Michaela, tråkiga omständigheter. Men det ska bli intressant att följa dina inlägg där (liksom jag gör på den här bloggen).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det tråkigt! :( Roligt dock att du ser fram emot att följa mina inlägg där (och här - ber om ursäkt för mitt miserabla bloggande för tillfället, jag hetsskriver just nu en uppföljare ... :P)

   Radera
 3. Jag ser verkligen framemot att läsa "dina" fredagar. Synd bara att det blev av den anledningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du ser fram emot det! Ja, anledningen är superkass men vi får hoppas att allt går bra och att Jannice kan komma tillbaka senare!

   Radera
 4. Väldigt roligt att få följa dig där! :-) Även om själva anledningen var väldigt tråkig. Hoppas att allt går bra för Jannice.

  SvaraRadera