onsdag 1 juni 2016

Halvvägs

Banne mig, tror ni inte att jag klarade att hålla deadline för etapp 2! Eller ja, nästan i alla fall. Från början var det ju tänkte att etappen skulle omfatta 5 kapitel men jag insåg tidigt att det skulle bli omöjligt så jag minskade målet till 4 och DET har jag fixat! Det betyder att 9 av 18 kapitel nu är skrivna - halvvägs med andra ord. Jag är så stolt, så stolt!

Nu tar jag en 5 dagar lång mini-redigering. Mest för att hjälpa hjärnan att komma ihåg vad det faktiskt är jag har skrivit innan jag fortsätter med resten men också för att ge en liten puts till de 4 sista kapitlen som jag känner att jag fått forcera lite mer än de 5 första.

Tänk om jag faktiskt klarar det här! Tänk om jag kan leverera ett acceptabelt manus till förlaget på bara 3 månader. Det är helt galet i så fall! :)

4 kommentarer:

  1. Otroligt. Säger jag. Och om du klarar det så är det tuffare än tufft. Håller tummar och tår för att det flyter på i rask takt.

    SvaraRadera
  2. Heja, vad duktig du är!

    PS. Jag har läst din fantastiska bok, och recension kommer inom kort. :)

    SvaraRadera