söndag 12 juni 2016

Sommaruppehåll på bloggen

Usch, bloggen är verkligen under all kritik just nu. Jag uppdaterar sällan och inläggen är väl sådär intressanta om jag får säga det själv. Den bistra sanningen är att jag inte hinner med. Jag skriver på Gryningsstjärna vid varje ledig stund och vill inte "slösa" värdefull skrivtid på att skriva blogginlägg.

Så. För att inte känna mig stressad över uppdateringar som aldrig blir av och för att ni inte ska bli besvikna på bloggen deklarerar jag härmed sommaruppehåll. Den 10:e augusti har jag deadline till förlaget och även om jag säkert skriver någon kort liten uppdatering innan dess så planerar jag inte att blogga regelbundet förrän efter att manuset är inskickat!

Är du ändå nyfiken på vad som händer i mitt skrivliv? Jag uppdaterar min Instagram (@charlottecederlund) regelbundet och varje fredag bloggar jag på Debutantbloggen. Hoppas vi kan ses där istället! :)

Glad sommar på er!!! <3

12 kommentarer:

 1. Glad sommar på dig. Bra att inte stressa när man har något som är viktigare. Jag kollar in Debutantbloggen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma Pia! Ja, men eller hur - det får bli en sak i taget! Kul, då ses vi där! :)

   Radera
 2. Glad sommar och heja på med skrivandet!

  SvaraRadera
 3. Härligt! Längtar efter din nya bok. Recension på Middagsmörker finns nu i min blogg, förresten.

  Hoppas du får en underbar sommar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att höra Nina! Jag såg recensionen, så fin - tack så jättemycket!!! Ha en härlig sommar du med! :)

   Radera
 4. Önskar dig en glad sommar och lycka till med skrivandet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glad sommar du med! Och hoppas att skrivgruppen levererar! :P

   Radera
 5. Skön sommar då! Lycka till med skrivandet.

  SvaraRadera
 6. Lycka till med skrivandet, och glad sommar! :-)

  SvaraRadera
 7. Ha en riktigt skön sommar och lycka till med skrivandet :)

  SvaraRadera