tisdag 20 september 2016

Bokmässan

I övermorgon drar den igång - Bokmässan eller bok-Sveriges allra största firmafest! :) Jag ska såklart dit och är så otroligt taggad! Förra året missade jag mässan eftersom jag var gravid och trött och jag minns hur hemskt det kändes att sitta hemma när sociala medier fylldes av bilder på en massa Bokmässe-roligheter. Det tar jag igen i år!

I år ska jag för första gången vara på plats under hela mässan, vilket känns jätteroligt. Tidigare år har jag bara åkt upp över lördagen. Det är dessutom mitt första år som författare och jag ser så fram emot att få delta i seminarier, gå på förlagsmiddag och hänga i en monter.

Jag har en hel del schemalagda aktiviteter (se nedan!) och det hade varit jätteroligt om ni som är på mässan kommer förbi och säger hej, särskilt under signeringarna - är lite rädd att jag kommer stå helt själv då nämligen! :P

Om du är med i någon programpunkt eller har sett något som verkar superintressant som inte bör missas - tipsa gärna!

Jag hoppas att vi ses!

Fredag

07.30 - 09.00 Bokbloggsfrukost (endast inbjudna)

13.00 - Debutantbloggsträff i R3 (öppet för alla)

15.00 - 15.20 Signering i Opals monter, B09:22 (öppet för alla)

Lördag

10.40 - 11.00 Vikingaliv och samisk mytologi, samtal med Elisabeth Östnäs och Katarina Dorbell, Bibliotek- och berättarscenen, D05:12 (öppet för alla)

13.00 - 13.45 Det nordiska lockar och skrämmer, samtal med Siri Pettersen, Johan Egerkrans och Lotta Olsson, F4 (kräver seminariekort)

16.00 - 16.20 Signering i Opals monter, B09:22 (öppet för alla)

Bild från Bokmässan 2014 när vi hade skrivbloggsträff - lite kul att nästan ingen av oss var utgivna då, idag är nästan alla det! :)


2 kommentarer:

  1. Jag kommer förbi och säger hej på fredagen! :D

    SvaraRadera
  2. Ha det så bra på mässan, näste år är jag där igen!

    SvaraRadera