söndag 18 september 2016

Tillbaka!

Hoppsan! Det blev visst ett långt sommaruppehåll! :P Jag får erkänna att det varit skönt att vara bloggfri ett tag, först var jag för stressad för att hinna med och sedan för slutkörd. Men nu har jag börjat inse att jag saknar min blogg, detta är trots allt mitt alldeles egna forum - ett forum där jag kan skriva precis vad jag vill. Det är en lyx jag inte vill vara utan! :)

Vad har hänt sedan sist då? Jo, jag klarade min deadline. Gryningsstjärna reste iväg till förlag och testläsare precis som utlovat den 10:e augusti. Efter det var jag helt slut och för första gången sedan min son föddes i januari följde jag rekommendationen och sov jag varenda gång han sov. Det var extremt välbehövt! När energin så sakteliga smög sig tillbaka gjorde jag precis allt det jag inte hunnit med under min tre intensiva skrivarmånader. Jag umgicks med folk, läste böcker, såg på TV, socialiserade med min man. Sånt. En månads ledighet blev det varav tio dagar tillbringades i Spanien - inte fy skam om jag får säga det själv! :)

Nu är jag dock igång igen! I Spanien läste jag igenom både Middagsmörker och Gryningsstjärna och nu förbereder jag mig för redigering genom att göra Att göra-listor och tidplaner. Nästa deadline är 31 oktober och det är först efter det som vi kan försöka avgöra om manuset är tillräckligt bra för att vi ska hinna få till en januari-utgivning eller om vi måste skjuta det någon månad framåt!

Hur har ni haft det i sommar? Har ni skrivit? Vilat? Lite både och?6 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka till bloggsfären! :D Själv har jag kört fast lite i skrivandet, men det ska nog lösa sig :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Taaaack! :) Köra fast gör man ju tyvärr titt som tätt, jag brukar bara skriva på men tillåta mig själv att skriva skit - tycker att det brukar lossna mycket snabbare då än om jag försöker "vila" mig iform! :P

   Radera
 2. Kul att du är tillbaka! Förstår verkligen att du behövde vila ordentligt så hårt som du körde inför din deadline, men kul att blogglusten ändå är tillbaka :)

  Själv har jag skrivit en hel del i sommar, både på mitt eget gamla manus och på ett nytt som jag börjat på tillsammans med Liv (Lugn.Det ordnar sig). Vilat har jag gjort mindre av eftersom en sexåring och en tvååring i extremt mammig fas inte direkt tillåter någon vila. Men det gör inte så mycket eftersom jag lite har chansen att vila nu, tre dagar i veckan när jag har skrivdagar (jobbar två), så om det behövs kan jag ta igen mitt behov av vila nu. Känner mig otroligt pepp på skrivandet i allmänhet. Allt går äntligen bra. Allt är roligt - för en gångs skull :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Haha, ja det var lite väl intensivt där ett tag! Härligt att du har skrivit en del i sommar! Förstår dock att det inte kan vara det lättaste men två små barn, jag tycker ju själv att en liten plutt är utmaning nog. Men det låter iaf grymt lyxigt med skrivdagar! När jag går tillbaka till jobbet i december ska jag bara jobba 80% = en hel skrivdag i veckan. LÄNGTAR!!! :D

   Radera
 3. Välkommen tillbaka! Har saknat dina uppdateringar :)

  SvaraRadera