tisdag 15 november 2016

Det blir en bok!

Väntan är över, skrivvilan ett minne blott. I dagarna har respons från förlag, agent, testläsare och referensgrupp trillat in. Som vanligt höll jag andan, livrädd att kommentarerna skulle bomba sönder den text jag slitit med så intensivt sedan i somras. Men det blev inga bomber, snarare blomregn med ett fåtal förslag hur texten kan bli ännu bättre. SÅ SKÖNT!

Äntligen kan jag andas ut. För jag vet att jag kommer hinna, jag kommer hinna fixa och trixa det som behövs för att klara min slutgiltiga deadline. Så det blir en bok i januari trots allt och det, mina vänner, är inget mindre än en bedrift! :)

För jag började skriva i januari med en två-veckors bebis i bärsjal på magen, slängde hela skiten i april och började om i maj med all min skrivtid centrerad runt sonens sovtid. Det borde inte ha gått men det gjorde det och nu känns det så jäkla fantastiskt. Jag ska få ge ut en bok till, en bok jag kommer vara grymt nöjd och stolt över. Det är den bästa känslan någonsin!


7 kommentarer:

  1. Wow, grattis! Så grymt bra jobbat och jag är säker på att boken kommer att bli hur fantastisk som helst!

    SvaraRadera
  2. Som du har slitit, starkt jobbat! Vad roligt med bra respons, och det ska bli spännande att läsa fortsättningen :-)

    SvaraRadera
  3. Härligt! Du har verkligen kämpat på. Gott att få lön för mödan, det är du värd. :)

    SvaraRadera